ویزای تایلند

انواع ویزای تایلند

  • ویزا توریستی تایلند  
  • ویزا عادی تایلند   : زمان اخذ ویزا 5 روز کاری  
  • ویزا فوری تایلند : زمان اخذ ویزا 3 روز کاری 

این سه ویزا  سه ماه اعتبار دارند  و مدت اقامت 30 روزه می باشد.

 

مدارک مورد نیاز :

  1. اصل پاسپورت باحداقل 7 ماه اعتبار
  2.  یک قطعه عکس 4*3  
  3. تکمن یا گردش حساب با مانده حساب  5000.000میلیون  تومان
  4. کپی شناسنامه   صفحه اول و صفحه دوم
  5. کپی کارت ملی
نیاز به راهنمایی بیشتر دارید؟ همکاران ما بصورت 24 ساعته آماده دریافت نظرات و راهنمایی شما مسافر عزیز می باشند.
تلفن: 09156341544                  تلگرام : Ahmadzadeh_Tour@

 

1371-1397 احمدزاده (سفرپیما)
کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب سفرپیما تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.