ویزای چین

انواع ویزای چین

  • ویزا توریستی چین 
  • ویزا عادی چین : زمان اخذ ویزا  10 تا 12 روز کاری 
  • ویزا فوری چین  : زمان اخذ ویزا 5 تا 7 روز کاری 

 

مدارک مورد نیاز :

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار  
  2. 2 قطعه عکس 4*6  
  3. تمکن مالی بالای 40.000.000 میلیون تومان
  4. پاسپورت 3 صفحه خالی داشته باشد

 

مدارک مورد نیاز ویزا یکساله  چین: 

 

  1.  اصل پاس  با حداقل 7 ماه اعتبار  
  2. داشتن چندین ویزا M در پاسپورت  و یا حداقل  7 ویزا در پاس باشد  
  3. گردش حساب  6ماه  با بالانس 40.000.000 میلیون تومان  و یا تمکن مالی بالای 80.000.000 میلیون تومان

 

 

نیاز به راهنمایی بیشتر دارید؟ همکاران ما بصورت 24 ساعته آماده دریافت نظرات و راهنمایی شما مسافر عزیز می باشند.
تلفن: 32216660-051 داخلی 116                 تلگرام : Ahmadzadeh_Tour@
1371-1397 احمدزاده (سفرپیما)
کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب سفرپیما تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.