ویزای عمان

برای سفر به عمان، باید ویزای این کشور را دریافت کنید. خوشبختانه برای ویزای توریستی عمان نیازی به حضور در سفارت نیست و خیلی راحت می‌توانید ویزای فرودگاهی عمان یا ویزای الکترونیکی عمان را دریافت کنید. ما در این راه به شما کمک خواهیم کرد.

طبق قوانین سلطنت عمان (Sultanate Of Oman) از تاریخ 1397/02/18، اتباع ایرانی می‌توانند به صورت آنلاین یا فرودگاهی، ویزای توریستی یک ماهه‌ی عمان را دریافت کنند. ویزای توریستی عمان یک‌بار ورود یا Single Entry در قالب 10 روزه یا 30 روزه صادر می‌شود و شرایط و مراحل دریافت آن کاملا مشخص و نسبتا آسان است.

 

زمان تحویل ویزای عمان:

  • نتیجه‌ی درخواست ویزای عمان بعد از 7 تا 10 روز کاری

 

چنان‌چه بخواهید از ایران و به صورت الکترونیکی برای اخذ ویزای عمان اقدام کنید، باید مدارک زیر را حاضر کنید:

1. اسکن رنگی گذرنامه‌ی معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار
 امضای مسافر در گذرنامه الزامی‌ست.

2. اسکن عکس
با زمینه‌ی سفید، چهره از روبرو، بدون عینک و مربوط به 6 ماه اخیر باشد.

1371-1397 احمدزاده (سفرپیما)
کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب سفرپیما تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.