وقت سفارت انگلیس

ویزای توریستی انگلیس


ویزای توریستی انگلیس یکی از محبوب‌ترین انواع ویزای این کشور محسوب می‌شود. ویزایی که اساسا برای گشت و گذار، دیدار اقوام و دوستان و بطور کل سفر کوتاه مدت به بریتانیا طراحی شده است. نکته مهم در اخذ ویزای توریستی انگلیس این خواهد بود که متقاضی بتواند در روز مصاحبه برنامه و هدف سفر خود را بطور کامل و روشن برای افسر مهاجرت شرح دهد.

ویزای توریستی انگلیس به دو دسته تقسیم بندی می‌شود:

  • ویزای سینگل (یک بار ورود) : این نوع ویزا برای افرادی صادر می‌شود که قصد سفر مکرر به انگلیس را نداشته و هدف از سفر آنها تنها با یک بار ورود به این کشور تامین خواهد شد. البته بسته به هدف سفر و برنامه‌ای که متقاضی ارائه می‌دهد، آفیسر پرونده می‌تواند اعتبار ویزای سینگل انگلیس را کمتر از ۶ ماه صادر کند.

 

  • ویزای مولتیپل انگلیس (چند بار ورود) : این نوع ویزای انگلیس برای متقاضیانی صادر می‌شود که به دلیلی مشخص نیاز دارند به دفعات وارد بریتانیا و از آن خارج شوند. این ویزا عموما برای تجار و صاحبان بیزینس‌ها صادر می‌شود و به دارنده آن اجازه می‌دهد تا زمان اعتبار ویزای خود، به دفعات به بریتانیا سفر کند.

 

شرایط دریافت ویزای انگلیس


از سال ۲۰۱۱ تا کنون سفارت انگلیس، سخت گیری‌های بسیاری را برای صدور ویزا در قبال اتباع ایرانی اعمال می‌کند. این سخت گیری‌ها طبعا شرایط دریافت ویزای انگلیس را بیش از پیش پیچیده کرده و متقاضیان را در پیچ و خم وقت سفارت و ارائه مدارک قرار خواهد داد. شرایط دریافت ویزای انگلیس به شرح زیر است:

 

  • حداقل دو ویزای معتبر (ویزای شینگن و ژاپن درصد موفقیت را بالا خواهند برد)
  • سند ملکی و مدارک شغلی قوی نقش بسیار مهمی در موفقیت درخواست خواهند داشت
  • حداقل ۱۰۰ میلیون تومان تمکن مالی در حساب کوتاه مدت
  • ترجیحا ویزای ریجکتی از کشوری جز انگلیس نداشته باشد. در صورت رد ویزا از کشورهایی بجز انگلیس حتما ویزای معتبر دیگری بعد از آن اخذ شده باشد.

 

اگرچه مورد آخر جزو الزامات شرایط دریافت ویزای انگلیس نیست اما فاکتوری است که افسر پرونده در نظر خواهد گرفت. در صورت داشتن ریجکتی از سفارت انگلیس مبلغ ۴۰۰ پوند به مبلغ تعرفه پایه اضافه خواهد شد.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای انگلیس


مدارکی که متقاضی جهت اخذ ویزا به سفارت ارائه می‌دهد، یکی از تعیین کننده ترین عوامل در موفقیت درخواست ویزای انگلیس خواهد بود. هرگونه مغایرت و تناقض در مدارک ارائه شده به سادگی می‌تواند موجب ریجکت ویزای انگلیس شده و شاید تا چند سال به ممنوع الورودی بیانجامد.

 

  • کپی فرم آنلاین درخواست ویزای انگلیس
  • پاسپورت جدید با حداقل ۶ ماه اعتبار بعلاوه پاسپورت‌های قدیمی
  • دو قطعه عکس تمام رخ در سایز 3/5 * 4/5
  • پرینت حساب بانکی ۶ ماه گذشته
  • نامه تمکن مالی از بانک
  • کپی سند ملکی
  • ترجمه شناسنامه به همراه اصل آن
  • ارائه اصل سند ازدواج به همراه ترجمه آن (در صورت تاهل)
  • ترجمه مدارک کامل شغلی همچون جواز کسب و یا گواهی اشتغال
  • واچر هتل محل اقامت در انگلیس در صورت نداشتن دعوتنامه
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به انگلیس

 

نکته: در صورت داشتن دعوتنامه معتبر از انگلیس مدارک زیر نیز باید در پرونده وجود داشته باشد:

 

  • اصل و کپی دعوتنامه
  • مدارک هویتی شخص دعوت کننده
  • مدارک پرداخت مالیاتی و قبوض شخص دعوت کننده در انگلیس
  • آخرین فیش حقوقی فرد دعوت کننده

 

مراحل درخواست ویزای انگلیس

 


نخستین گام برای برای درخواست ویزای انگلیس، پر کردن فرم آنلاین ویزای انگلیس است. هر متقاضی می‌بایست ابتدا با ورود به وب سایت رسمی سفارت انگیس و یا وب سایت VFS Global نسبت به ایجاد یک حساب کاربری اختصاصی اقدام و سپس فرم درخواست ویزای انگلیس را با دقت تمام تکمیل نماید. مراحل درخواست ویزای انگلیس به شرح زیر است:

 

  1. ورود به سامانه دریافت ویزای انگلیس و دریافت حساب کاربری
  2. انتخاب نوع ویزای انگلیس
  3. تکمیل فرم آنلاین ویزای انگلیس
  4. گرفتن وقت سفارت انگلیس در تهران، امارات و یا ترکیه
  5. پرداخت آنلاین هزینه درخواست آنلاین ویزای سفارت انگلیس
  6. حضور در سفارت در روز تعیین شده، ارائه مدارک و انجام انگشت نگاری

 

در حال حاضر انگشت نگاری ویزای انگلیس در دو کشور امارات و ترکیه (دبی، ابوظبی، آنکارا و استانبول) انجام می شود.  همچنین تمامی مراحل تکمیل فرم آنلاین درخواست ویزای انگلیس به زبان انگلیسی بوده و همانطور که اشاره شد می‌بایست بیشترین دقت و وسواس در تکمیل این فرم اعمال شود.

 

نیاز به راهنمایی بیشتر دارید؟ همکاران ما بصورت 24 ساعته آماده دریافت نظرات و راهنمایی شما مسافر عزیز می باشند.
تلفن: 09154010453                  تلگرام : Ahmadzadeh_Tour@
1371-1397 احمدزاده (سفرپیما)
کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب سفرپیما تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.